Sobre Nosaltres

Som una empresa familiar amb més de 40 anys de tradició en el món de l’alta pelleteria i la confecció d’articles de pell.

La nostra experiència en el sector juntament amb unes instal·lacions equipades amb els millors mitjans tècnics i professionals, ens ofereix la possibilitat de combinar un sistema de fabricació totalment artesanal amb el disseny més personalitzat i innovador.

Disposem d’una àmplia gamma de colors i d’un gran assortiment de tipus de pell, el que ens permet adaptar-nos a una infinitat de tendències i estils per donar resposta a les més diverses exigències i demandes.

Som experts en proporcionar les solucions i les alternatives més adequades per a la cura i manteniment de les seves peces de pell. En el nostre taller, pelleters artesans de reconegut prestigi treballen per a realitzar amb les màximes garanties els serveis de transformació, de reparació i de confecció a mida.

L’atenció personalitzada és una de les claus del nostre èxit. En Pieles Prieto tot està pensat i preparat per a poder oferir solucions a mida, combinant experiència, servei i disseny amb l’objectiu d’aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients.

Pieles Prieto posa al seu abast l’elegància i la distinció que ofereix el món de la pell i l’alta pelleteria, proporcionant-li una experiència única i garantint els màxims nivells de qualitat i de servei.

TOP