Serveis que oferim

El nostre servei personalitzat no es limita únicament a la venda i comercialització dels nostres productes. En Pieles Prieto oferim un complet servei post-venda per atendre les diferents necessitats dels nostres clients.

Els articles de pelleteria requereixen de la cura i de l’assessorament de professionals qualificats. Pieles Prieto disposa de taller propi per a realitzar en les seves pròpies instal·lacions tots els processos associats al manteniment, reparació o transformació de les seves peces de pelleteria o pell.

Posem a la seva disposició tots els mitjans tècnics juntament amb una experiència de més de 40 anys en el món de la pell per a garantir la seva plena satisfacció.

A les nostres instal·lacions realitzem els processos de despinzado, rasat, alleugeriment i neteja de peces de pelleteria.

Confiï únicament en professionals i eviti sorpreses desagradables.

Existeix uan infinitat de possibilitats perquè vostè torni a lluir i a gaudir de la seva peça.

Visiti’ns i obtingui un pressupost sense compromís.

T rasformacions

Estreni de nou la seva peça de pelleteria, adaptant al seu propi gust o la tendència que més li satisfaci. En Pieles Prieto som especialistes en transformacions en tota mena de pell (visó, martes cibelinas, xinxilla, guineu, Astrakan, linx, etc).

Sorprengui's dels resultats i de l'avantatge de tenir un article exclusiu al millor preu.

A rranjaments

Si té algun desperfecte o dany i desitja arreglar la seva peça de pell, consulti amb nosaltres i li donarem la millor opció per a procedir a la seva reparació amb les màximes garanties.

Realitzem tot tipus d'arranjaments com ara: adaptació de mesures, canvi de colls i punys, peces, cremalleres, etc.

Pressupost sense compromís a l'instant.

A mida

Com que tenim taller propi i disposem d'una gran oferta de matèria primera en els diferents tipus de pell, podem realitzar confecció i encàrrecs a mida.

Si té problemes per trobar l'article en pell que desitja o vol que li realitzem un disseny exclusiu ... visiti'ns i trobarà un gran ventall de possibilitats.

C àmara de conservació

Les peces de pelleteria per al seu correcte estat de conservació han d'estar sota certes condicions tant de temperatura com de preservació. A les nostres instal ·lacions disposem d'una càmera especialment habilitada per a això on cuidem seu perfecte estat de conservació.

Servei de lliurament i recollida completament gratuït.

TOP