Busques exclusivitat?

Ets creatiu?

¿T'agrada la moda?

Realitza el teu propi disseny

El teu disseny


Si t'agrada la moda i vols deixar volar la teva imaginació ...

En Pieles Prieto t'oferim la possibilitat de parrticipar en el disseny de les teves pròpies peces.

Posem a la teva disposició el nostre taller juntament amb les més selectes pells perquè amb l'ajuda dels nostres professionals artesans puguis perfilar el teu propi disseny.

Disposem d'una àmplia gamma de colors i d'un gran assortiment de tipus de pell, el que ens permet adaptar-nos a una infinitat de tendències i estils per donar resposta a les més diverses exigències i demandes.

Crea i dissenya la teva pròpia peça de pell o de pelleteria amb les màximes garanties.


Apropa't i comprova que el món de la moda també pot estar al teu abast!

Servei al client


Seguint la nostra vocació de compromís i excel·lència, donem als nostres clients un assessorament professional individualitzat que no es limita únicament a la comercialització i a la venda dels nostres productes.

Addicionalment, oferim un conjunt de serveis vinculats al món de la pell i la pelleteria per a proporcionar als nostres clients les solucions i les alternatives més adequades per a la cura i manteniment de les seves peces de pell.

Estarem encantats d'atendre la seva consulta i de resoldre qualsevol dubte que tingui dins del món de la pell.

Realitzem pressupostos sense compromís.

Moda customitzable


El nostre taller, equipat amb els millors mitjans tècnics i professionals, i l'experiència dels nostres pelleters artesans fan possible que puguem realitzar amb la màxima garantia una gran diversitat de models que abastin diferents tendències i estils.

Disposem d'una gran varietat de pells de la millor qualitat en una infinitat de colors. Crear un estil únic en napa, camussa, nobuck o doble face ja és possible, atenent els seus requeriments i desitjos. També pot definir el seu article de pelleteria en funció de les seves preferències.

Mai abans va ser tan fàcil vestir d'acord amb les seves pròpies pautes.

Garantia Prieto


Pieles Prieto garanteix que totes les pells utilitzades en la confecció de les seves peces de pelleteria provenen d'origen controlat, adquirint en subhastes i granges especialitzades.

Garantim que tota la matèria emprada en la confecció d'articles de pell és de procedència nacional, considerada pels experts i especialistes del sector la millor que existeix en tot el món.

Cada pell és única, de manera que petites marques i contrastos certifiquen la seva procedència natural.

Més de 40 anys avalen la nostra professionalitat i saber fer.

Servei de lliurament


Realitzem serveis de lliurament gratuïts per imports superiors a 1.000 euros.

Disposem d'un servei de lliurament de total garantia d'àmbit global.

El període de recepció està acotat entre 1-2 setmanes un cop realitzat l'enviament.


3 Senzills Passos*:

  1. Sol·liciti el seu document tax-free Reclami el seu document tax-free en compres on vegi el logotip d'innova tax free i consigni en ell el seu número de passaport.

  2. Segelli els seus documents tax-free a la duana En sortir de la UE, segelli a la Duana seus documents tax-free abans de facturar el seu equipatge. Recordeu: no més tard de 3 mesos a partir de la data de la compra.

  3. Cobri els seus documents tax-free en efectiu a les Oficines de Pagament establertes en Aeroports i Fronteres. Rebrà l'efectiu al moment. O rebi seu reemborsament per targeta de crèdit.

    * Només si vostè resideix fora de la Unió Europea.

TOP